Professionele benadering

Een professionele benadering staat voor een persoonlijke benadering en maatwerk waarmee u uw voordeel doet. Van offerte tot facturering alles verloopt zoals u van een gerenommeerd bedrijf mag verwachten; zorgvuldig, conform wetgeving en bovenal volgens afspraak.

Opname & offerte

Geen enkele situatie is identiek en iedereen heeft zijn of haar specifieke wensen. Om tot een goed advies en een eerlijke prijs te komen maken wij nagenoeg altijd (geheel vrijblijvend) een afspraak op locatie. Tijdens deze bezoekafspraak inventariseren wij uw wensen, bespreken we de was-frequentie en geven u een prijs per wasbeurt af.

Uitvoering van de wasbeurt

Na de gunning worden uw wasbeurten conform de overeengekomen was-frequentie ingedeeld en uitgevoerd. Indien gewenst of noodzakelijk ontvangt u voor de wasbeurten een berichtje en als vanzelfsprekend dragen ervaren krachten zorg voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden.

Aftersales en service

Nadat de wasbeurt bij u is uitgevoerd ontvangt u een correcte factuur waarop, afgezien van de standaard factuurgegevens, tevens de dag van uitvoering vermeld staat. Deze factuur kunt u per bank voldoen zodat contante betalingen achterwege kunnen blijven. Mocht u achteraf vragen en/of opmerkingen hebben over de wasbeurt en/of facturering dan kunt u ons altijd contacten.